Home > Bestrating

Bestrating

Een belangrijk onderdeel van de tuin en de woning is de bestrating. Het kiezen van de juiste bestrating is zeer belangrijk, dit zorgt namelijk voor een groot deel voor de uitstraling van uw woning en de tuin. U kunt bij de hoveniers van Hovenier Garant terecht voor alle soorten bestrating. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in grondwerkzaamheden en het aanleggen van bestrating. Bent u op zoek naar een klassieke, natuurlijke of sierlijke bestrating? Onze stratenmakers zijn van alle markten thuis. Door te zorgen dat uw tuin en bestrating in balans zijn krijgt u het beste resultaat.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor bestrating zijn eindeloos.Onze hoveniers kunnen u verschillende voorbeelden van bestrating laten zien die goed aansluiten bij uw wensen. Om een totaalplaatje te verkrijgen kunt u ook kiezen voor een combinatie met een tuinadvies. Dit is de beste optie om een totaalbeeld te krijgen van uw toekomstige tuin. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Uitvoeren werkzaamheden

Wanneer het voorstel u heeft overtuigd dan kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld de grondwerkzaamheden en de tuinaanleg. Voor de langere termijn kan er ook gedacht worden aan onderhoud van uw tuin. Duidelijke communicatie staat bij onze experts voorop. Afspraak is bij ons afspraak, dit is voor beide partijen het prettigst. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens meer informatie aan door het offerteformulier in te vullen!