Home > Noord-Holland > Amsterdam

Hovenier Amsterdam

Op zoek naar een vakkundige hovenier in Amsterdam? Dan bent u bij Hovenier Garant aan het juiste adres! Bij ons zijn diverse hoveniers aangesloten die u te allen tijde kunnen helpen met uw tuin. Van een passend tuinontwerp tot de tuinaanleg en het tuinonderhoud; bij ons vindt u de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Vraag kosteloos en zonder verdere verplichtingen offertes aan en wij versturen ze direct door naar de hoveniersbedrijven. Alle bedrijven maken vervolgens een voorstel op maat voor u, zodat u de prijs en het aanbod kunt vergelijken.

Allround hoveniersbedrijf Amsterdam

Bij het opstellen van een tuinontwerp komt veel kijken. Verschillende soorten planten moeten passen bij uw smaak, maar ook goed met elkaar matchen. Een hovenier heeft hier verstand van en is daarnaast gespecialiseerd in zaken als de tuinaanleg en tuinonderhoud. Wanneer er een tuinontwerp is gemaakt, dan is het van belang om dit ontwerp op een professionele manier uit te voeren en te zorgen dat het er mooi uit blijft zien in de toekomst. Iedere hovenier van ons heeft deze kennis in pacht en heeft jarenlange ervaring in het hoveniersvak. Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden van iedere tuinman in Amsterdam:

• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Tuinonderhoud
• Bestrating
• Beplanting
• Snoeien
• Vijver aanleg
• Plaatsen schuttingen en tuinhuis
• Graafwerkzaamheden
• Graszoden leggen

Tuinaanleg

Na de ontwerpfase van uw tuin zal de hovenier zich bezig gaan houden met de tuinaanleg. Deze aanleg is voor ieder gazon weer verschillend. Sommige tuinen hebben een groot grasveld, wat voor een tuinman natuurlijk gemakkelijk te plaatsen is. Het graven van een vijver zal dan ook langer in beslag nemen. Zeker is dat uw tuinierwerk in veilige handen is bij ieder bij onze vakmannen.

Tuinonderhoud

Nadat de specialist uw voor- en achtertuin heeft aangelegd betekent dit niet dat er niets meer hoeft te gebeuren. Het is namelijk belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Iedere bij ons aangesloten tuinman kan u hierbij van dienst zijn met uw tuinonderhoud. Maak een afspraak met een ervaren tuinman voor een vaste onderhoudsbeurt in de maand en zie uw tuin stralen!

Contactmogelijkheden

Bent u enthousiast over onze service en heeft u een hoveniersbedrijf nodig? Bel ons op 085 4320009. U kunt ook een offerte aanvragen voor een hoveniersbedrijf in Amsterdam door het contactformulier in te vullen. Beschrijf precies welke klus u gedaan zou willen hebben en wij zorgen ervoor dat uw offerte-aanvraag direct verzonden wordt naar relevante professionals in uw regio. Van ieder hoveniersbedrijf ontvangt u vervolgens een offerte op maat, zodat u thuis in alle rust een geschikte hovenier uit kunt kiezen!