Home > Snoeien

Snoeien

Het is tijd om te snoeien als de bladeren van de bomen zijn gevallen. Vaak wordt het snoeien van bomen door veel huizenbezitters als lastig ervaren. Wanneer moet er eigenlijk precies worden gesnoeid en welke bomen? Maar vooral hoe kunt u het beste bomen snoeien? Een hovenier helpt graag om uw zorgen uit handen te nemen en jaarlijks uw bomen te snoeien.

Gezondheid bomen waarborgen

Door onwetendheid wordt door huizenbezitters vaak besloten om een boom vaak helemaal niet te snoeien. Dit advies krijgen ze dan ook als ze het niet zeker weten. Terwijl snoeien erg belangrijk en nuttig is voor de gezondheid van uw boom. Als u wilt dat uw boom er in de zomer weer net zo mooi bij staat als vorig jaar dan is het snoeien van uw boom erg belangrijk.

Waarom bomen snoeien?

Bomen snoeien is vanaf het begin al er belangrijk. Begeleiding bij een jonge boom is erg belangrijk. De kruin van de boom wordt zo gevormd zodat de boom er later gezond uitziet. Als de ontwikkelingsfase voorbij is wordt uw boom volwassen en kunt u minder goed uw boom vormen. Met snoeien heeft u de boom goed kunnen vormen dit laat zien waarom snoeien zo belangrijk is. Als uw boom volwassen is maakt u de kruin sterker door zwakke en zieke takken ertussenuit te knippen. Of juist andere takken meer ruimte te geven om te ontwikkelen. Wilt u advies over het bomen snoeien in uw eigen tuin? Nodig een hovenier bij u thuis uit om uw bomen te snoeien en kijk mee hoe uw boom gesnoeid wordt.

Laat uw bomen snoeien

Door jaarlijks een hovenier in te schakelen heeft u zelf geen omkijken meer naar het snoeien van uw bomen. Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan voor het jaarlijks snoeien van uw bomen. Zo investeert u in uw bomen en uiteindelijk in een gezonde en mooie tuin.