Home > Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin kan een behoorlijke klus zijn. Met enige ervaring op het gebied van tuinieren kunt u wellicht onderdelen zelf uitvoeren. Voor een perfect resultaat doet u er goed aan om de tuinaanleg te laten verrichten door een hovenier.

Belangrijke factoren aanleggen tuin

Hovenier Garant heeft ruime ervaring in tuinaanleg, waardoor onze tuinmannen als geen ander in staat zijn om uw tuin om te toveren tot een paradijs. Hovenier Garant houdt rekening diverse factoren die van belang zijn bij de aanleg van de tuin. Hierbij kunt u denken aan de bodemgesteldheid, de ligging van de tuin en de beplanting. Uiteraard houden we altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren.

Verschillende opties

Een tuin aanleggen is deels ook een zaak van keuzes maken. Neemt u bijvoorbeeld grind, of gaat uw voorkeur uit naar bestrating? Wilt u elektriciteit in de tuin voor bijvoorbeeld verlichting of is dit niet nodig. Op welke plaats wilt u het terras? Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Onze hoveniers krijgen dagelijks te maken met dergelijke vragen en keuzes, zij kunnen u hierin dan ook goed adviseren.