Home > Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin is nooit helemaal af. Nadat een tuin is aangelegd blijven er nog diverse werkzaamheden. Er moet gesnoeid worden, de vijver dient onderhouden te worden gemaakt en het gras gemaaid. Dit kan een behoorlijke klus zijn. Hovenier Garant biedt een uitkomst in zo’n situatie. Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud, onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er in alle jaargetijden tip top in orde bij staat!

Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van de tuin is nodig als u het hele jaar door van uw tuin wilt kunnen genieten. Sommige mensen verrichten het tuinonderhoud helemaal zelf en ervaren het tuinieren als rustgevend. Indien u geen groene vingers heeft, of als het u te veel wordt dan komen de hoveniers van Hovenier Garant graag langs om een handje te helpen.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent het onderhouden van uw tuin. De overeenkomst moet natuurlijk passen bij uw type tuin en wensen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een onderhoudscontract met ons aan te gaan. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin in topconditie blijft. U kunt ook kiezen voor eenmalig onderhoud op basis van uurtarief. Wanneer u kiest voor een wekelijks of maandelijks onderhoudscontract dan stellen wij met u een schema op, zodat u exact kunt zien in welke weken wij het tuinonderhoud komen uitvoeren.

Neem contact op: 085 4320009

Indien u geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden dan kunt u bellen naar 085 4320009 of geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. Onze hovenier neemt dan contact met u op!